Iedereen die is gezonken in het rijkelijk geurige, verzachte water van een badbom-ervaring, weet hoe verslavend ze kunnen zijn. Onze UK handgemaakte selectie van badbommen heb je gedekt (gratie voor de woordspeling). Onze pure etherische oliën of aromatherapie-mengsels zijn ontworpen om je humeur te verbeteren, je diep te ontspannen of je te laten zoemen met de zing-factor. Terwijl de Jumbo Bath Bombs en Shea Butter Bath Bombs royaal zijn bemeten, met prachtige geuren en Shea toegevoegd om je huid glad te maken en te verzachten. De kleurrijke badeieren zijn perfect voor de kleintjes, terwijl de serieus grote Dragon Eggs zijn ontworpen voor "Man Baths" en vooral aantrekkelijk zijn voor fans van Game of Thrones. Of ben je op zoek naar decadentie,
 glamour en een vleugje sprankeling? Dan voegen de MegaFizz Hearts of Floral Fizzes die magische aanraking toe.Assortiment en advies

In ons assortiment vind je een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten, en ligt de nadruk op innerlijke en natuurlijke uiterlijke verzorgingsproducten, en verrassende cadeauartikelen.

Onze medewerkers beschikken over een schat aan kennis op het gebied van verzorging en natuurlijk genieten. Deze kennis willen zij graag met jou delen om advies te geven bij het maken van je keuze. 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Bomb Cosmetics is gevestigd in Engeland en produceert heerlijke producten voor de badkamer. Alle producten van Bomb Cosmetics zijn handgemaakt met natuurlijke producten, dierproefvrij en veganistisch!

Over ons

Contact

Olivia's Soap Story

Gravenstraat 8
4331 KP, Middelburg

Telefoon: 0118 567 345
Email : oliviassoapstory@icloud.com

K.v.K: 22060991
B.T.W. nr.: NL246392228B01

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies