Gezicht /

Crèmes

DAG- EN NACHTVERZORGING

Het ritme van de huid is overdag anders dan ’s nachts. Overdag beschermt de huid zichzelf tegen negatieve invloeden van buitenaf en ’s nachts herstelt de huid zich. Een créme aangepast aan uw huidtype ondersteunt en versterkt deze functies met behulp van actieve werkstoffen. Tevens zijn er 24-uurs crèmes die zowel beschermen, voeden en herstellen. Hierdoor zijn deze geschikt als dag- en als nachtcrème. Om de huidfuncties optimaal te ondersteunen, dient de crème afgestemd te zijn op het huidtype. Een droge huid heeft bijvoorbeeld behoefte lipiden, terwijl er bij een vette huid meer behoefte is aan talgklier regulering. Het gebied van hals en decolleté wordt vaak over het hoofd gezien, terwijl dit gebied net zoveel zorg nodig heeft als het gelaat.


 


Weergave:


Bezig met laden...

Assortiment en advies

In ons assortiment vind je een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten, en ligt de nadruk op innerlijke en natuurlijke uiterlijke verzorgingsproducten, en verrassende cadeauartikelen.

Onze medewerkers beschikken over een schat aan kennis op het gebied van verzorging en natuurlijk genieten. Deze kennis willen zij graag met jou delen om advies te geven bij het maken van je keuze. 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Bomb Cosmetics is gevestigd in Engeland en produceert heerlijke producten voor de badkamer. Alle producten van Bomb Cosmetics zijn handgemaakt met natuurlijke producten, dierproefvrij en veganistisch!

Over ons

Contact

Olivia's Soap Story

Gravenstraat 8
4331 KP, Middelburg

Telefoon: 0118 567 345
Email : oliviassoapstory@icloud.com

K.v.K: 22060991
B.T.W. nr.: NL246392228B01

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies