Bomb Cosmetics Bad & Douche / Handmade Soap /

Top Of The Pops Sliced Soap

Top Of The Pops Sliced Soap
Top Of The Pops Sliced Soap

Pronk met uw bewegingen terwijl de kleurrijke spot u ronddraait! Deuntjes van Etherische oliën van Sweet Orange & Lime vullen de lucht en brengen de disco naar huis met jou!

Gewicht   

0,100 KG

Verzendkosten

€ 6,50 

€ 4,45
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bomb Cosmetics: Top of the Pops gesneden zeep (100g) Bomb Cosmetics soaps kunnen worden gebruikt zoals elke normale stuk zeep, maar ze zijn veel milder. Wrijf eenvoudigweg over de balk tussen natte handen tot je een schuim vormt om je huid mee schoon te maken.Als alternatief, wrijf de bar op een spons.

Assortiment en advies

In ons assortiment vind je een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten, en ligt de nadruk op innerlijke en natuurlijke uiterlijke verzorgingsproducten, en verrassende cadeauartikelen.

Onze medewerkers beschikken over een schat aan kennis op het gebied van verzorging en natuurlijk genieten. Deze kennis willen zij graag met jou delen om advies te geven bij het maken van je keuze. 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Bomb Cosmetics is gevestigd in Engeland en produceert heerlijke producten voor de badkamer. Alle producten van Bomb Cosmetics zijn handgemaakt met natuurlijke producten, dierproefvrij en veganistisch!

Over ons

Contact

Olivia's Soap Story

Gravenstraat 8
4331 KP, Middelburg

Telefoon: 0118 567 345
Email : oliviassoapstory@icloud.com

K.v.K: 22060991
B.T.W. nr.: NL246392228B01

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.